Turkse en Jihadistische bezettingstroepen ontvoeren burgers in Afrin

1569

In het district Şiyê, in het westen van de stad Efrîn, zijn drie burgers gekidnapt door pro-Turkse Libische jihadisten.

In de West-Koerdische stad Afrin in het noordwesten van Syrië zijn drie burgers gekidnapt door jihadisten van de pro-Turkse militie “Sultan Sulaiman Shah Brigade”. Dit meldde het persbureau ANHA op zondag. De ontvoerden uit de wijk Şiyê zijn Ahmed Mihemed Kalo (27), Walid Mihemed Cucu (24) en Mihemed Osman Koçer (36). Waar de drie mannen naartoe werden gebracht is niet bekend. Hun lot blijft onzeker.

In Şêrawa bestormden jihadisten van de Furqat al-Hamza-militie het huis van dorpeling Mihemed Ahmed Khidir in het dorp Basûtê. Naar verluidt is zijn voertuig door de islamisten gestolen.

De oorlogsmisdaden gepleegd door de Turks-Jihadistische bezettingstroepen in Afrin zijn , bijna een jaar na het begin van de agressie-oorlog door het Turkse leger en zijn jihadistische milities, nog steeds niet beëindigd. Er zijn al duizenden mensen ontvoerd en veel mensen zijn tot op de dag van vandaag spoorloos. Bijna dagelijks vinden er ontvoeringen plaats.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/9/e/4/navbel.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/9/e/4/navbel.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853